softcover boek laten drukken

Softcover boek drukken: Boekhandelkwaliteit tegen een internetprijs!

Een softcover boek drukken doet u bij boeklatendrukken.nl! Wij drukken al meer dan 20 jaar allerlei soorten softcover boeken. Wij drukken zowel kleine oplages softcover boeken vanaf 50 stuks als grote oplages van 500 of zelfs 5.000 stuks! Wilt u een softcover boek drukken? Dan wordt deze voorzien van een stevige omslag van sulfaatkarton. Wij kunnen deze cover ook voorzien van een extra beschermende matte of glanzende laag. Dit noemen we mat- of glans laminaat. Wanneer wij een softcover boek drukken, wordt het boek doorgaans gelijmd afgewerkt in de rug.

softcover boek drukken
softcover boek drukken

Waarom bij Boeklatendrukken.nl uw softcover boek drukken?

Net zoals andere boeken, is een softcover boek drukken onze specialiteit. In de afgelopen 20 jaar hebben bedrijven, verenigingen, instellingen en particulieren ruim 1.000.000 boeken door ons laten drukken. Kwaliteit en professionele begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat vele klanten ons ook keer op keer weten te vinden voor hun boekproductie. Wilt u ook door ons een mooi softcover boek laten drukken? Dan is dat een goede keuze. Wij zorgen ervoor dat ieder softcover boek netjes wordt gedrukt of geprint en stevig wordt afgewerkt. Wanneer u een softcover boek drukken overlaat aan de expert, komt het sowieso in orde!

Wat kost het om uw softcover boeken te drukken?

Een softcover boek drukken is verrassend betaalbaar! De prijs van een softcover boek is echter wel afhankelijk van verschillende factoren. Hoe dik en zwaar wordt de cover? Wat voor papier wordt er gebruikt voor het binnenwerk en uit hoeveel pagina’s zal het boek bestaan? Is de druk in zwart/wit of volledig full-colour? Hoe wordt het boek afgewerkt en gebonden? Om een eerlijke prijs voor uw softcover boek te berekenen, vragen wij u enkele gegevens te selecteren in ons speciale offerte-formulier. Hier kunt u kiezen voor een softcover boek en geheel vrijblijvend een prijs op maat aanvragen voor uw boeken.

Wat is nu precies een cover, omslag, boekband of kaft?

Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar komen op hetzelfde neer.
Er zit echter wel veel verschil in soorten covers of omslagen. Zo zijn er softcovers en hardcovers, maar bijvoorbeeld ook covers van linnen of andere bijzondere materialen, zoals bijvoorbeeld hout of koeienhuid. Bekijk eens deze handige pagina voor wat meer achtergrondinformatie.

Wilt u een softcover boek drukken en bent u op zoek naar een prijsvergelijking voor uw softcover boek?

U wilt een softcover boek drukken en u heeft ergens anders al een offerte aangevraagd? Bij ons kunt u vrijblijvend een second opinion aanvragen voor uw softcover boeken. Vaak kunnen wij dezelfde order voor een scherpere prijs aanbieden of kunnen we een hogere kwaliteit bieden voor dezelfde prijs. U kunt hier een second opinion aanvragen en uw reeds ontvangen offerte als PDF of .jpeg toevoegen. Zo kunnen wij het gemakkelijk voor u vergelijken en ontvangt u ons prijsvoorstel. Zo kunt u uw softcover boek laten drukken tegen een zachte prijs!

Wilt u meer informatie over een softcover boek laten drukken?

Neem dan gerust eens contact met ons op of kom op de koffie! Ons gezellige kantoor is gevestigd in Breda. U kunt bij ons voorbeelden van andere boeken bekijken en voelen en we adviseren u graag bij uw keuze. U kunt uiteraard ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies wat uw boekproductie eventueel gaat kosten. Wij kunnen u dan ook meer vertellen over verschillende soorten boeken en softcover boeken drukken in het algemeen.