Over boeklatendrukken.nl

Boeklatendrukken.nl is onderdeel van het uitgeefhuis BV. Een dynamische Bredase uitgeverij met ruim 20 jaar gespecialiseerde ervaring in de productie van allerlei soorten boeken. Bij ons werken uitsluitend grafische professionals met jarenlange ervaring in het vak. Een boekproductie kent voor ons geen geheimen en we zorgen keer op keer voor piekfijn geproduceerde boeken. Niet voor niets werken wij al vele jaren prettig en naar volle tevredenheid samen met veel van onze klanten!


Onze accountmanagers / orderbegeleiders begeleiden u gedurende het project van A tot Z. Bij hen kunt u terecht kunt met al uw vragen en opmerkingen. Daarnaast bewaken zij deadlines en -niet onbelangrijk- uw budget! Zij zijn dus uw directe aanspreekpunt.


Onze grafisch vormgevers en DTP’ers kunnen u al het werk uit handen nemen. Zij kunnen op creatieve wijze uw boek vormgeven en opmaken. Daarnaast zullen zij uw document technisch checken en eventueel aanpassen, zodat deze gedrukt kan worden.


Tekstschrijvers en fotografen kunnen, indien gewenst, een geschikte en professionele invulling van uw boek verzorgen. Netjes, accuraat en volledig naar wens.


Grafische specialisten zullen uw boeken netjes drukken of printen. Daarnaast verzorgen zij de afwerking van uw boeken.

Boeklatendrukken.nl heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, opmaken, drukken, printen, afwerken en verzenden van allerlei soorten boeken. Boeklatendrukken.nl is onderdeel van het uitgeefhuis. Marktleider op het gebied van jaarboeken, almanakken, herinneringsboeken en jubileumboeken in Nederland en België. We hebben inmiddels ruim 1.000.000 exemplaren geproduceerd voor onze wereldwijde klantenkring.


Boeklatendrukken.nl is gespecialiseerd in de productie van ‘gewone’ boeken, maar zeker ook in de productie van speciale projecten in alle soorten en maten. Met legio verschillende soorten opties en verrijking voor de afwerking van deze boeken. Bij ons kunt u er op rekenen dat uw boekproductie (hoe gecompliceerd ook) sowieso een succes wordt.


We kennen het klappen van de zweep en weten bij iedere boekproductie precies waar we op moeten letten en wat eventuele knelpunten kunnen zijn. Laat u uw boeken produceren door boeklatendrukken.nl? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat alles netjes volgens afspraak en verwachting geregeld wordt.

Bij boeklatendrukken.nl kunt u op 3 manieren uw boek laten produceren:

  1. U levert zelf een PDF- of Word bestand aan van uw boek. Onze grafische professionals passen het document (kosteloos) technisch aan om te kunnen drukken. Vervolgens zullen wij uw boeken drukken of printen, afwerken en verzenden naar het gewenste adres (wereldwijd).
  2. U gaat aan de slag in onze gratis online editor om zo uw eigen boek op te maken. De editor zorgt voor een foutloos en professioneel resultaat, zonder dat u enige kennis van grafische programma’s nodig heeft. Wanneer u gereed bent en uw boek heeft afgerond zullen wij uw boeken drukken of printen, afwerken en verzenden naar het gewenste adres (wereldwijd).
  3. De creatieve, professionele vormgevers van boeklatendrukken.nl maken (in samenspraak met u) een prachtig boek naar wens. Verder regelen we alles. Van het drukken of printen van de boeken tot aan de afwerking en verzending.

U kunt bij vragen of onduidelijkheden terecht bij uw eigen toegewezen accountmanager / orderbegeleider.


Technische vragen? Onze grafische specialisten staan u graag te woord en helpen waar nodig.


U kunt uw document naar ons versturen via ons eigen Wetransfer-kanaal.


Veel van onze klanten komen langs op ons gezellige kantoor om inspiratie op te doen voor de afwerking van hun boek of om eens wat voorbeelden te bekijken. Aangezien wij dé boekspecialisten zijn, staat ons kantoor vol met kasten, wanden en stapels boeken in alle soorten en maten. Kom ook gerust eens langs!

Boeklatendrukken.nl biedt altijd de beste prijs- / kwaliteitsverhouding. We gaan uit van de verwachtingen en wensen van onze klanten. Afhankelijk van deze verwachtingen en wensen, bieden wij een bepaalde kwaliteit en manier van produceren aan. Vervolgens bieden we u hier uiteraard de scherpste prijs bij aan.


Boeklatendrukken.nl is géén online prijsstunter! Dit neemt echter niet weg dat wij u zeer scherpe prijzen kunnen bieden voor kwalitatief hoogstaand drukwerk. Vaak schiet bij andere aanbieders de kwaliteit tekort bij het aanbieden van (te) lage prijzen. Uiteraard kunt u bij ons op kantoor eens wat verschillende boekproducties komen bekijken, voelen en u verder laten informeren.


Heeft u ergens al een offerte aangevraagd voor uw boekproductie? Dan kunt u bij ons een second opinion aanvragen. Door onze jarenlange ervaring en ons enorme netwerk, kunnen wij bekijken of het een eerlijk aanbod betreft. Indien gewenst, kunnen wij u vervolgens ook een prijs offreren of u adviseren bij uw keuze.

Wat klanten vertellen:

Boeklatendrukken.nl heeft mijn prentenboeken mooi gedrukt. Ze werden zelfs al wat eerder bezorgd dan was afgesproken. Erg prettige service. Mijn volgende boek laat ik hier zeker ook weer drukken!

F.J. van Galen – IJbergen

Wij hebben een boek laten drukken met speciale glimmende lak op de kaft. We hadden dit weleens gezien bij een tijdschrift in de winkel, maar nu hebben we het dus zelf op onze boeken! Onze complimenten voor de fijne begeleiding van Eefje tijdens het maken van ons boek.

B. Hartog – Den Haag

Snelle en goede service. Denken mee met het proces. De boeken zien er beter uit dan vantevoren gedacht. Zeer tevreden!

Simon Wijden – Breda

Na 4 jaar een andere leverancier gehad te hebben, dit jaar onze boeken voor het eerst laten drukken bij boeklatendrukken.nl. Het was een prettige samenwerking alsof we al jaren samenwerkten. Om eerlijk te zijn was de kwaliteit van onze boeken dit jaar eigenlijk ook beter dan voorheen. We zijn erg tevreden!

H. Kievits & L. Schellekens – Zaandam

Prima boeken voor een prima prijs! We werden door een medewerker van de studio nog op een foutje in ons bestand gewezen. Hij heeft dit vervolgens gratis voor ons opgelost, echt super.

Leon Dikmans – Oss

Wilt u meer informatie over boeklatendrukken.nl of wilt u eens kennismaken met één van onze boekspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook langskomen op ons gezellige kantoor in Breda (Nederland). De koffie staat gereed en we bespreken graag uw ideeën!