almanak drukken

Almanak drukken voor studie- of studentenvereniging

Uw almanak drukken bij boeklatendrukken.nl is een goede keuze. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en maken gebruik van de modernste apparatuur en productietechnieken. Zo zien de almanakken die wij drukken er altijd netjes en degelijk uit. Bij boeklatendrukken.nl werken uitsluitend grafische specialisten met jarenlange ervaring met almanakken drukken. Met onze professionele begeleiding zorgen wij keer op keer weer voor mooie, foutloos gedrukte almanakken. Wij hebben inmiddels voor vele studenten en verenigingen de almanak gedrukt. Willen jullie ook een mooie almanak drukken? Bekijk dan eens rustig onze mogelijkheden.

almanak drukken
almanak drukken

almanak

Almanak drukken voor studenten (verenigingen)

Wij drukken almanakken voor studie- en studentenverenigingen. Studenten sportverenigingen, opleidingen, faculteiten en jaarverenigingen. Een almanak wordt vaak gezien als jaarlijkse uitgave. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? Waren er bijzondere dingen te vieren? Hebben er leuke activiteiten en feesten plaatsgevonden? Een almanak drukken is een mooie manier om een tastbare herinnering in boekvorm te maken, want een almanak wordt vaak voor altijd bewaard!

almanak printen

Hoe kunt u met ons een almanak drukken?

Dit kan op 3 manieren:

  1. U levert ons een PDF-bestand of Word-document aan, waarna wij uw almanak drukken.
  2. U maakt zelf uw almanak op in onze gratis online editor. Wanneer u uw boek heeft afgerond, zullen wij uw almanak drukken.
  3. Boeklatendrukken.nl verzorgt uw almanak van A tot Z. Wij ontwerpen, in samenspraak met u, een unieke almanak en zullen de almanakken drukken.

almanak laten drukken

Wat kost het om bij ons een almanak te drukken?

Een almanak laten drukken hoeft niet teveel te kosten, want door onze werkwijze en schaalvoordeel kunnen wij hoge kwaliteit bieden, tegen bijzonder scherpe prijzen. De beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt! U betaalt bij ons te allen tijde een totaalprijs. Dit is inclusief professionele begeleiding en verzending van uw almanakken naar een gewenst adres. Zo voorkomen we onverwachte extra kosten, want we houden alles helder en eerlijk. Willen jullie een almanak drukken? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Waarom een almanak drukken bij boeklatendrukken.nl?

Laat een specialist jullie almanak drukken. Wij zijn al ruim 20 jaar dé specialist voor het drukken van ieder boek, zoals een almanak. Daarom weten zelfs andere aanbieders van almanakken de weg naar ons te vinden voor het drukken van hun order. Wij bieden hoge kwaliteit, maar rekenen zeer scherpe prijzen. Of het nu gaat om 25 almanakken of 2500 stuks. Geen probleem! Onze specialisten begeleiden ieder project van A tot Z en zorgen altijd voor een mooi en professioneel resultaat. Gewoon zoals het hoort. En zoals u het verwacht. Bekijk de mogelijkheden!

Wij bieden professionele begeleiding van A tot Z!

Al onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het grafische vak. Daarom kennen wij het klappen van de zweep als geen ander! We begeleiden u tijdens het project en grijpen in wanneer nodig. We bewaken deadlines en zorgen voor heldere communicatie. Bij onze medewerkers op de studio kunt u terecht met al uw (technische) vragen. Zij zorgen ervoor dat iedere almanak foutloos wordt gedrukt of geprint, zodat met boeklatendrukken.nl uw almanak gegarandeerd een succes wordt. Een prachtige herinnering!

*(TIP) U kunt bij ons een prijsvergelijking aanvragen!

Wilt u een almanak laten drukken en heeft u ergens anders al een offerte aangevraagd? Bij ons kunt u vrijblijvend een second opinion aanvragen. Vaak kunnen wij dezelfde order voor een scherpere prijs aanbieden. Of kunnen we een hogere kwaliteit bieden voor dezelfde prijs. U kunt hier een second opinion aanvragen en uw reeds ontvangen offerte als PDF of .jpeg toevoegen. Zo kunnen wij het gemakkelijk voor u vergelijken en ontvangt u ons prijsvoorstel. Super snel en super handig. Vraag ook een second opinion aan!

Wilt u meer informatie over een almanak drukken?

Bekijk dan eens de speciale almanakken-pagina van onze uitgeverij. Dé specialist op het gebied van almanakken. Hier kunt u extra informatie en voorbeelden van almanakken vinden. Wilt u de mogelijkheden liever persoonlijk bespreken? Of wilt u voorbeelden bekijken? Wat verschillende boeken en afwerkingsmaterialen voelen? U bent van harte welkom op ons gezellige kantoor in Breda. De koffie staat gereed, dus we horen graag van u!


Wilt u met enkele mede-studenten ons kantoor bezoeken en komt u met het openbaar vervoer? Laat ons dit dan weten en jullie worden door ons opgehaald op het Centraal Station van Breda.