Boek laten drukken, wat zijn de kosten?


Een boek laten drukken hoeft niet teveel te kosten!

Wanneer u een boek wil laten drukken en benieuwd bent naar de kosten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij drukken alle soorten boeken, vanaf 50 exemplaren. Door onze uitgekiende werkwijze en inmiddels bijna 25 jaar ervaring in het drukken van boeken, kunnen wij hoge kwaliteit boeken produceren tegen de scherpste prijzen!

Hoge kwaliteit drukwerk en afwerking, lage prijs

Wij zijn van mening dat kwaliteit niet (te)veel hoeft te kosten. Ook vinden wij dat ieder boek dezelfde kwaliteit verdient. Een boek wordt vaak voor lange tijd bewaard en moet er mooi uit blijven zien. Wij hechten veel waarde aan een nette en stevige afwerking van uw boeken! Bij ons bent u altijd verzeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding wanneer u ons uw boek laat drukken.

boek drukken kosten

Welke factoren bepalen de prijs van een boek?


Verschillende opties bepalen de kosten van een boek

De prijs van een boek wordt voor het grootste gedeelte bepaald door het gekozen papier, de manier van drukken of printen, full-colour of zwart/wit en uiteraard het aantal pagina’s. Daarnaast bepaalt de oplage de stukprijs per boek. Bij een hoge oplage is de prijs per boek uiteraard lager dan bij een lage oplage.

Ook de afwerking van een boek is een belangrijke factor

Verschil in afwerking zorgt ook voor verschil in kosten per boek. Kiest u voor een softcover of een hardcover? Of wellicht een mooie linnen cover of wilt u een omslag voorzien van mat laminaat en spot-UV lak? Daarnaast wordt voor een genaaide afwerking van een boek ook een andere prijs gerekend dan wanneer het boek gelijmd wordt afgewerkt. Twijfelt u over de verschillende mogelijkheden? U kunt zich uiteraard kosteloos laten adviseren door één van onze boekspecialisten!

boek drukken prijs

Bent u benieuwd naar wat het drukken van ùw boeken zal kosten?

Kijk dan eerst eens rustig naar de verschillende opties die wij bieden. Vervolgens kunt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aan vragen. Dit is de énige manier om een exacte prijs voor uw boekproductie te berekenen. De prijs van een boek hangt van teveel factoren af om vooraf een prijsindicatie te kunnen geven. Dus wilt u een boek laten drukken? Wij berekenen graag de kosten voor u!