Boek maken

Hét adres voor het professioneel laten drukken van uw boek.

Boeken drukken en printen is onze specialiteit

Altijd de beste kwaliteit!

Boek laten drukken? Dat is een vak apart. Bij ons kunt u ieder boek professioneel laten drukken of printen. Wij drukken met de beste offset drukpersen en printen met de modernste digitale printers. Dit om een continu gegarandeerde hoge kwaliteit drukwerk te bieden.

Wij drukken of printen altijd volgens ISO-normering. Uw boeken worden bij ons dus altijd volgens de afgesproken kwaliteitsstandaard geproduceerd.

Boek laten drukken vanaf 50 exemplaren

Geen enkel probleem!

Wilt u 50 boeken laten drukken? Of 10.000? Geen probleem! De lagere oplages (tot ongeveer 350/400 stuks) worden digitaal geprint en vanaf 350/400 exemplaren zullen de boeken doorgaans offset gedrukt worden om onze klanten zo de scherpste prijs te kunnen garanderen.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde productiemethode? Uiteraard kunnen wij hierin van dienst zijn en we denken dan ook graag met u mee.

Wij drukken voor particulier, uitgeverij & B2B

Word ook print-partner!

Naast particulieren en ZZP’ers, drukken wij voor uitgeverijen, grafische- en marketingbureau’s en allerlei overige bedrijven. Wij nemen de gehele productie op ons en verzorgen deze tot in de puntjes. Zo bewijzen wij keer op keer een prettige en professionele samenwerking.

Bent u ook op zoek naar een serieuze druk- en printpartner? We bespreken graag de mogelijkheden voor uw (toekomstige) boekproductie(s).

Snel en voordelig uw boek drukken

U wilt een boek drukken en bent op zoek naar een uitgeverij die uw boek kan drukken. Bent u op zoek naar een uitgeverij die meer dan 50 oplages voor u kan drukken voor een betaalbare prijs? Het Uitgeefhuis in Breda is voor u dé uitgeverij die graag voor u klaar staat! Bij Het Uitgeefhuis kunt u professioneel uw boek drukken. Zij verzorgen voor u van A tot Z de productie en bespreken graag met u uw wensen. De experts van Het Uitgeefhuis zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, opmaken en drukken van uw prachtige boek. Of u nu een roman wilt laten drukken of een kookboek, Het Uitgeefhuis gaat geen productie uit de weg! Vindt u het lastig om uw boek vorm te geven? Het Uitgeefhuis beschikt over professionele vormgevers die u graag te woord staan. Zij helpen u graag met het vormgeven van uw boek. Wij bieden meer dan 20 jaar ervaring aan. Daarnaast hebben wij meer dan 1.500.000 boeken geproduceerd. Wij zijn voor u hét adres om uw boek te laten drukken!

cover

  boek laten drukken

Boek printen of boek drukken?

Wilt u een boek drukken? U kunt bij Het Uitgeefhuis uw boek laten drukken en uw boek laten printen. Uw boek digitaal laten printen wordt gerealiseerd met professionele digitale printers. Wij werken met laserprinters en met inkjetprinters. Een inkjetprinter kunt u vergelijken met een printer die u thuis heeft staan. Een laserprinter gebruikt een andere techniek en daarbij ligt de printsnelheid hoger dan van professionele printers. Een boek laten drukken gebeurt met zware drukpersen. Bij deze manier van drukken wordt er gebruikgemaakt van een aluminium plaat, waar precies op de juiste plekken van de afdruk inkt op wordt aangebracht. Deze plaat wordt op een rubber doek gedrukt, waarna deze op zijn beurt op het papier wordt gedrukt. De afbeelding wordt tijdelijk ‘overgezet’ of te wel, offset, tijdens dit specialistische proces. Wij adviseren u voor lage oplages, denk aan 350 a 400 exemplaren, uw boek te laten printen. Heeft u meer exemplaren nodig dan 400 exemplaren dan kunt u beter kiezen voor offset drukken. Wij zijn de specialist voor het boek drukken.

Direct een offerte ontvangen voor uw boek drukken?

Bij Het Uitgeefhuis krijgt u altijd professionele begeleiding van A tot Z. U krijgt bij ons ook gratis technische controle van uw document en indien nodig correctie van uw document. Wij bieden u een scherpe totaalprijs aan. Vindt u het lastig om uw boek zo maar te laten drukken? Dan biedt Het Uitgeefhuis u de mogelijkheid aan om een second opinion aan te vragen voor uw boekproductie. U kunt ook gratis gebruikmaken van onze online boeken-editor.

Wilt u een boek laten drukken? Dit zijn onze gegevens:

Ons mailen of bellen


Bent u benieuwd naar de mensen achter boeklatendrukken.nl of wilt u graag met een boekspecialist spreken over uw idee? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons mailen of bel ons op +31 (0) 76 587 88 72. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en staan u graag te woord.

Ons kantoor bezoeken


Wilt u meer weten over onze expertise en vakmanschap? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en opties? U bent welkom op ons gezellige kantoor aan de Konijnenberg 88b in Breda (Nederland). De koffie staat gereed en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw boekproductie!

Een offerte aanvragen


Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van uw boekproductie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. We vragen u om een aantal specifieke gegevens in te vullen om zo een prijsoverzicht voor uw boeken te kunnen berekenen. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Ook uw boek laten drukken? Wij drukken boeken voor o.a.: