Boek laten uitgeven

Hét adres voor het professioneel laten drukken van uw boek.

Boeken drukken en printen is onze specialiteit

Altijd de beste kwaliteit!

Boek laten drukken? Dat is een vak apart. Bij ons kunt u ieder boek professioneel laten drukken of printen. Wij drukken met de beste offset drukpersen en printen met de modernste digitale printers. Dit om een continu gegarandeerde hoge kwaliteit drukwerk te bieden.

Wij drukken of printen altijd volgens ISO-normering. Uw boeken worden bij ons dus altijd volgens de afgesproken kwaliteitsstandaard geproduceerd.

Boek laten drukken vanaf 50 exemplaren

Geen enkel probleem!

Wilt u 50 boeken laten drukken? Of 10.000? Geen probleem! De lagere oplages (tot ongeveer 350/400 stuks) worden digitaal geprint en vanaf 350/400 exemplaren zullen de boeken doorgaans offset gedrukt worden om onze klanten zo de scherpste prijs te kunnen garanderen.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde productiemethode? Uiteraard kunnen wij hierin van dienst zijn en we denken dan ook graag met u mee.

Wij drukken voor particulier, uitgeverij & B2B

Word ook print-partner!

Naast particulieren en ZZP’ers, drukken wij voor uitgeverijen, grafische- en marketingbureau’s en allerlei overige bedrijven. Wij nemen de gehele productie op ons en verzorgen deze tot in de puntjes. Zo bewijzen wij keer op keer een prettige en professionele samenwerking.

Bent u ook op zoek naar een serieuze druk- en printpartner? We bespreken graag de mogelijkheden voor uw (toekomstige) boekproductie(s).

Snel en voordelig uw boek laten uitgeven

U wilt uw boek laten uitgeven maar u weet niet waar u uw boek moet laten drukken? Zoek dan niet verder! Bij Het Uitgeefhuis in Breda bent u aan het juiste adres. Hier treft u meer dan 20 jaar ervaring aan bij professionals die al jaren in het vak zitten. U vindt in het team van Het Uitgeefhuis verschillende DTP’ers en vormgevers. Zij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor het vormgeven van uw boek. Voor een boek laten uitgeven zijn lastige keuzes en cruciale beslissingen nodig. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Op onze website kunt u op uw gemak bekijken welke soorten en maten boeken wij kunnen afdrukken. Bent u op zoek naar een ringbank boek of naar een softcover of hardcover boek? Dit is geen enkel probleem bij Het Uitgeefhuis. De mogelijkheden hier zijn eindeloos voor een boek laten uitgeven. 

cover

  boek laten drukken

Boek laten uitgeven als particulier of bedrijf?

Wilt u een boek laten uitgeven? Bij Het Uitgeefhuis kunt u als particulier terecht maar ook als zakelijke klant bent u bij Het Uitgeefhuis aan het juiste adres. Het Uitgeefhuis werkt samen met verschillende uitgeverijen, ZZP’ers en grafische- en marketingbureau’s. Het is onze taak om de u gehele productie uit handen te nemen en tot in de puntjes te verzorgen! Een boek laten uitgeven brengt de nodige vragen met zich mee en onze experts staan u graag te woord. Indien gewenst geven wij u advies en zo komen wij samen tot een prachtig resultaat. Het Uitgeefhuis drukt  met de beste offset drukpersen en print met de modernste digitale printers. Daarnaast drukken wij altijd volgens de ISO-normering.

Meer weten over boek laten uitgeven?

Wilt u meer weten over de diensten en over boek laten uitgeven door Het Uitgeefhuis? Bent u benieuwd wat de experts voor u en uw boek kunnen betekenen? Onze experts staan u graag te woord. Het Uitgeefhuis biedt u altijd professionele begeleiding aan van A tot Z. Wij staan bekend om onze korte lijnen met onze klanten zodat wij snel kunnen overleggen en schakelen. Daarnaast krijgt u een eigen accountmanager toegewezen. Op onze website kunt u gratis gebruikmaken van onze online boeken-editor. U heeft daardoor meer afwerkingsmogelijkheden dan bij andere online aanbieders. Het Uitgeefhuis verzorgt wereldwijde lucht- of zeetransport van uw boeken. U kunt bij Het Uitgeefhuis verschillende soorten en maten boeken laten drukken. Op onze website vertellen wij u hier meer over. Wist u dat wij meer dan 1.500.000 boeken hebben gedrukt en verspreid over de hele wereld?

Wilt u een boek laten drukken? Dit zijn onze gegevens:

Ons mailen of bellen


Bent u benieuwd naar de mensen achter boeklatendrukken.nl of wilt u graag met een boekspecialist spreken over uw idee? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons mailen of bel ons op +31 (0) 76 587 88 72. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en staan u graag te woord.

Ons kantoor bezoeken


Wilt u meer weten over onze expertise en vakmanschap? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en opties? U bent welkom op ons gezellige kantoor aan de Nieuwe Ginnekenstraat 18A in Breda (Nederland). De koffie staat gereed en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw boekproductie!

Een offerte aanvragen


Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van uw boekproductie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. We vragen u om een aantal specifieke gegevens in te vullen om zo een prijsoverzicht voor uw boeken te kunnen berekenen. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Ook uw boek laten drukken? Wij drukken boeken voor o.a.: