Boek maken

Hét adres voor het professioneel laten drukken van uw boek.

Boeken drukken en printen is onze specialiteit

Altijd de beste kwaliteit!

Boek laten drukken? Dat is een vak apart. Bij ons kunt u ieder boek professioneel laten drukken of printen. Wij drukken met de beste offset drukpersen en printen met de modernste digitale printers. Dit om een continu gegarandeerde hoge kwaliteit drukwerk te bieden.

Wij drukken of printen altijd volgens ISO-normering. Uw boeken worden bij ons dus altijd volgens de afgesproken kwaliteitsstandaard geproduceerd.

Boek laten drukken vanaf 50 exemplaren

Geen enkel probleem!

Wilt u 50 boeken laten drukken? Of 10.000? Geen probleem! De lagere oplages (tot ongeveer 350/400 stuks) worden digitaal geprint en vanaf 350/400 exemplaren zullen de boeken doorgaans offset gedrukt worden om onze klanten zo de scherpste prijs te kunnen garanderen.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde productiemethode? Uiteraard kunnen wij hierin van dienst zijn en we denken dan ook graag met u mee.

Wij drukken voor particulier, uitgeverij & B2B

Word ook print-partner!

Naast particulieren en ZZP’ers, drukken wij voor uitgeverijen, grafische- en marketingbureau’s en allerlei overige bedrijven. Wij nemen de gehele productie op ons en verzorgen deze tot in de puntjes. Zo bewijzen wij keer op keer een prettige en professionele samenwerking.

Bent u ook op zoek naar een serieuze druk- en printpartner? We bespreken graag de mogelijkheden voor uw (toekomstige) boekproductie(s).

Snel en voordelig uw boek maken

Wilt u een boek maken? Uw boek maken door Het Uitgeefhuis is een hele goede keus! Het Uitgeefhuis staat bekend om zijn professionaliteit en kwalitatief goede bedrukkingen. Al meer dan 20 jaar maakt Het Uitgeefhuis vele klanten blij met het realiseren van de bedrukking van verschillende soorten boeken. Bent u op zoek naar een uitgeverij en drukkerij die voor u verschillende oplages wilt bedrukken? En bent u op zoek naar een creatief bedrijf dat met u mee denkt en verschillende maten voor u kan printen? Bij Het Uitgeefhuis bent u aan het juiste adres. Het Uitgeefhuis staat ook bekend om zijn goede persoonlijke begeleiding en hoogstaande service. Bij dit mooie bedrijf werken creatieve grafische experts. Uw boek is hier in goede handen! 

cover

  boek laten drukken

Wat zijn de kosten voor een boek maken bij Het Uitgeefhuis?

De kosten voor een boek maken bij Het Uitgeefhuis zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hoe groot is uw boek? Hoeveel pagina’s heeft uw boek? Wat voor boek is het? Een kookboek, roman of een stripboek? Het is ook mogelijk om uw boek te laten drukken in zwart-wit en kleur. Het is helemaal aan u! U heeft bij Het Uitgeefhuis ook verschillende afwerkingen. Denkt u aan gebonden boeken of gelijmde boeken. Wilt u een hardcover boek of een softcover? De mogelijkheden bij Het Uitgeefhuis zijn eindeloos! De kosten van een boek maken zijn daarom afhankelijk van uw wensen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen bij Het Uitgeefhuis. Zij vertellen u graag meer over de diensten die zij u aanbieden en de daarbij behorende kosten.

Meer weten over boek maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bedrukken van uw gewenste boek? U kunt uw boek al vanaf 50 oplages bij ons bestellen. Of u er nu 50 wilt of meer dan 10.000 maakt voor ons geen enkel verschil! De experts van Het Uitgeefhuis zorgen ervoor dat het proces netjes en volgens de kwaliteitsnormen verloopt. Wij zorgen ervoor dat ieder boek netjes wordt gedrukt en duurzaam wordt afgewerkt. U bent bij Het Uitgeefhuis aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betaalbare uitgeverij. Wij bieden u meer dan 25 jaar ervaring aan en weten als geen ander wat er komt kijken bij het professioneel drukken van uw geliefde boek. Wij zijn gespecialiseerd in boeken drukken en inbinden. Het Uitgeefhuis biedt altijd professionele begeleiding van A tot Z. U kunt gratis gebruikmaken van onze online boeken-editor waardoor u meer afwerkingsmogelijkheden heeft dan bij veel andere online aanbieders.

Wilt u een boek laten drukken? Dit zijn onze gegevens:

Ons mailen of bellen


Bent u benieuwd naar de mensen achter boeklatendrukken.nl of wilt u graag met een boekspecialist spreken over uw idee? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons mailen of bel ons op +31 (0) 76 587 88 72. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en staan u graag te woord.

Ons kantoor bezoeken


Wilt u meer weten over onze expertise en vakmanschap? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en opties? U bent welkom op ons gezellige kantoor aan de Konijnenberg 88b in Breda (Nederland). De koffie staat gereed en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw boekproductie!

Een offerte aanvragen


Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van uw boekproductie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. We vragen u om een aantal specifieke gegevens in te vullen om zo een prijsoverzicht voor uw boeken te kunnen berekenen. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Ook uw boek laten drukken? Wij drukken boeken voor o.a.: