Boek uitgeven

Hét adres voor het professioneel laten drukken van uw boek.

Boeken drukken en printen is onze specialiteit

Altijd de beste kwaliteit!

Boek laten drukken? Dat is een vak apart. Bij ons kunt u ieder boek professioneel laten drukken of printen. Wij drukken met de beste offset drukpersen en printen met de modernste digitale printers. Dit om een continu gegarandeerde hoge kwaliteit drukwerk te bieden.

Wij drukken of printen altijd volgens ISO-normering. Uw boeken worden bij ons dus altijd volgens de afgesproken kwaliteitsstandaard geproduceerd.

Boek laten drukken vanaf 50 exemplaren

Geen enkel probleem!

Wilt u 50 boeken laten drukken? Of 10.000? Geen probleem! De lagere oplages (tot ongeveer 350/400 stuks) worden digitaal geprint en vanaf 350/400 exemplaren zullen de boeken doorgaans offset gedrukt worden om onze klanten zo de scherpste prijs te kunnen garanderen.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde productiemethode? Uiteraard kunnen wij hierin van dienst zijn en we denken dan ook graag met u mee.

Wij drukken voor particulier, uitgeverij & B2B

Word ook print-partner!

Naast particulieren en ZZP’ers, drukken wij voor uitgeverijen, grafische- en marketingbureau’s en allerlei overige bedrijven. Wij nemen de gehele productie op ons en verzorgen deze tot in de puntjes. Zo bewijzen wij keer op keer een prettige en professionele samenwerking.

Bent u ook op zoek naar een serieuze druk- en printpartner? We bespreken graag de mogelijkheden voor uw (toekomstige) boekproductie(s).

Boek uitgeven, snel en voordelig uw boek uitgeven!

Bij Het Uitgeefhuis bent u aan het juiste adres als u een uitgeverij zoekt die u goed van dienst kan zijn voor een boek uitgeven. In de afgelopen jaren heeft Het Uitgeefhuis in Breda zijn sporen verdiend door meer dan 1.500.000 exemplaren te drukken voor tevreden klanten. Wij bieden u altijd professionele begeleiding van A tot Z. Zo bent u bij Het Uitgeefhuis aan het juiste adres voor uw boek uitgeven en bent u verzekerd van de juiste kwaliteit. Wij bieden u gratis technische controle aan van uw document én indien nodig kan een correctie kosteloos worden gerealiseerd. Heeft u vragen over een boekproductie of over het samenstellen van uw boek? U kunt bij Het Uitgeefhuis een second opinion aanvragen voor uw boekproductie. Voor een boek uitgeven bent u bij Het Uitgeefhuis aan het juiste adres! 

cover

  boek laten drukken

Boek uitgeven met een scherpe totaalprijs

Een boek uitgeven is geen makkelijke beslissing want u wilt dit goed geregeld hebben en ook door de juiste uitgeverij! Bij Het Uitgeefhuis bent u verzekerd van professionals die het klappen van de zweep kennen. De specialist voor het boek uitgeven Wij weten als geen ander hoe wij uw boek tot een waar succes kunnen maken en hoe dit in goede conditie moet worden gedrukt. Het Uitgeefhuis zorgt er daarom ook voor dat u met één vaste contactpersoon contact heeft én u krijgt een eigen accountmanager toegewezen. Daarnaast bieden wij u altijd een scherpe totaalprijs aan zonder verrassingen en onverwachte kosten. U kunt bij Het Uitgeefhuis ook gebruik maken van de online boeken-editor. U heeft hierdoor meer afwerkingsmogelijkheden dan bij veel andere online aanbieders. Bestelt u een grote oplage maar moet dit worden verzonden naar één adres? Dan betaalt u geen extra kosten voor de hoeveelheid boeken. De verzending van uw boeken naar één adres is bij de prijs inbegrepen. Moeten u boeken naar een ander land worden verzonden? Dit is geen enkel probleem! Wij verzorgen wereldwijde lucht- of zeetransport van uw boeken.

Verschillende mogelijkheden voor boek uitgeven

Wilt u uw boek in verschillende oplages bestellen of bent u op zoek naar een uitgeverij die uw boek in verschillende formaten kan leveren? Bij Het Uitgeefhuis draaien ze hun handen daar niet voor om! Dikke of dunne boeken, grote of kleine boeken niets is te gek voor de professionals van Het Uitgeefhuis. Wilt u 50 stuks of meer dan 10.000 boeken? Het Uitgeefhuis gaat dit voor u regelen! Wij gaan geen productie uit de weg!

Wilt u een boek laten drukken? Dit zijn onze gegevens:

Ons mailen of bellen


Bent u benieuwd naar de mensen achter boeklatendrukken.nl of wilt u graag met een boekspecialist spreken over uw idee? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons mailen of bel ons op +31 (0) 76 587 88 72. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en staan u graag te woord.

Ons kantoor bezoeken


Wilt u meer weten over onze expertise en vakmanschap? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en opties? U bent welkom op ons gezellige kantoor aan de Konijnenberg 88b in Breda (Nederland). De koffie staat gereed en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw boekproductie!

Een offerte aanvragen


Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van uw boekproductie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. We vragen u om een aantal specifieke gegevens in te vullen om zo een prijsoverzicht voor uw boeken te kunnen berekenen. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Ook uw boek laten drukken? Wij drukken boeken voor o.a.: