boeken drukken in het buitenland

Boeken drukken in het buitenland → Hoogste kwaliteit, Laagste prijs!

Boeken drukken in het buitenland kan een voordelige optie zijn, wanneer u uw boeken wilt laten drukken. Boeklatendrukken.nl werkt al jaren samen met diverse buitenlandse drukkerijen. Denk hierbij aan drukkerijen in Polen, Tsjechië, Litouwen en Spanje die onze boeken drukken. Wij begeleiden iedere boekproductie van A tot Z en de communicatie verloopt via onze eigen accountmanagers. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit boeken garanderen, tegen bijzonder scherpe prijzen. Dit alles zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of in een vreemde taal moet communiceren. Boeken drukken in het buitenland via Boeklatendrukken.nl is gemakkelijk en bijzonder voordelig. Wij werken uitsluitend samen met hypermoderne, betrouwbare drukkerijen wanneer wij boeken drukken in het buitenland.

boeken drukken in het buitenland
boeken drukken in het buitenland

Waarom via ons uw boeken in het buitenland drukken?

Wij zijn specialist op het gebied van boeken drukken in het buitenland. We werken al jaren samen met onze vaste buitenlandse drukkerijen in o.a. Polen, Tsjechië, Litouwen en Spanje. Al deze drukkerijen werken volgens ISO-normering en de hoogste Europese standaarden. Daardoor kunnen wij u hoogwaardig, kwalitatief gedrukte boeken garanderen. Wij verzorgen de gehele boekproductie en uw wordt gewoon in het Nederlands begeleid door uw vaste accountmanager van Boeklatendrukken.nl.

Hoe gaat boeken drukken in het buitenland in zijn werk?

Wanneer u via Boeklatendrukken.nl uw boeken laat drukken in het buitenland, gaat dit als volgt in zijn werk:

  1. Wij sturen u of uw vormgever een werktekening op maat voor de omslag van uw boek. Hierin ziet u ook precies wat de rugdikte van uw boek gaat worden. Daarnaast sturen we u de juiste technische specificaties en instellingen voor het binnenwerk van uw boek.
  2. Is het ontwerp van uw boek gereed? Dan ontvangt u van ons de juiste PDF-instellingen of we kunnen u helpen bij het genereren van een juist PDF-bestand.
  3. U levert ons een drukgereed PDF-bestand aan voor het binnenwerk van uw boek, voor de omslag van uw boek en eventueel voor de bedrukte schutbladen van uw boek.
  4. Indien gewenst, kunnen onze vormgevers u helpen bij iedere fase van het ontwerp tot aanlevering van uw bestanden.
  5. De boekspecialisten van Boeklatendrukken.nl nemen de exacte oplage, technische specificaties, leverdatum van de boeken en overige zaken nog eens met u door.
  6. Vervolgens gaan onze boekspecialisten voor u aan de slag. Uw bestanden worden gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd, alvorens ze naar de drukkerij worden gestuurd.
  7. Nu is het wachten op het resultaat! Uw boeken worden gedrukt en afgewerkt in het buitenland. Nederlandse kwaliteit, technische controle en afwerking staan hierbij hoog in het vaandel.
  8. Wij verzorgen verpakking en transport van uw boeken. Wij kunnen uw boeken wereldwijd leveren via land-, lucht- of zeetransport. Hoe u het wilt!
  9. Tijdens het gehele traject heeft u contact met uw toegewezen Nederlandse accountmanager van Boeklatendrukken.nl. Alsof u uw boeken gewoon in Nederland laat drukken! Uiteraard tegen een buitenlandse prijs.

Wat kost het drukken van boeken in het buitenland?

Boeken drukken in het buitenland via Boeklatendrukken.nl is een voordelige keuze. Het prijsvoordeel ten opzichte van een boekproductie in Nederland kan vaak flink oplopen! Wanneer u bij ons een prijsopgave aanvraagt, sturen wij u een scherpe, concurrerende prijs voor uw boeken. U kunt ons uiteraard ook altijd even bellen op telefoonnummer +31(0)765878872 of bekijkt u onze contactpagina.

Hoe lang duurt boeken drukken in het buitenland?

Wanneer wij boeken drukken in het buitenland, is de productietijd langer dan in Nederland. De boeken moeten immers netjes worden afgewerkt en de (gelijmde) binding moet rustig drogen. Daarna moeten de boeken naar Nederland worden getransporteerd. Houd rekening met een gemiddelde productietijd van 3 tot 4 weken. In bepaalde periodes gedurende het jaar (begin zomervakantie en richting het einde van het jaar) kan de productietijd wat langer zijn. Hoe eerder u uw bestanden aanlevert, hoe beter! Heeft u een harde deadline wanneer uw boeken geleverd moeten worden? Laat ons dit dan weten. We regelen het graag voor u wanneer we uw boeken drukken in het buitenland.

Uw prijs vergelijken met onze buitenlandse prijzen?

Het kan erg handig zijn om prijzen van verschillende (buitenlandse) drukkerijen eens met elkaar te vergelijken. Wanneer wij boeken drukken in het buitenland, kan dit qua prijs vaak veel verschillen van Nederlandse drukwerkprijzen. Vooral bij boeken of grote partijen drukwerk kunnen de verschillen soms erg groot zijn. Wilt u uw boeken laten drukken in het buitenland en heeft u al prijzen ontvangen van een andere drukkerij? Vergelijk dan gemakkelijk met onze prijs of vraag een vrijblijvende second opinion aan voor uw drukwerk.

→ Grote oplage boeken drukken in het buitenland

Wilt u een grote oplage boeken laten drukken in het buitenland of wilt u meerdere boektitels tegelijk laten produceren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze boekspecialisten denken graag met u mee om een zo voordelig mogelijke productie voor u uit te rekenen. Vaak is er met handig rekenwerk en het slim kiezen van materiaalsoorten een hoop winst te behalen bij het drukken van boeken in het buitenland!

Boeken drukken in het buitenland?

Uw boeken drukken in Polen, Tsjechië, Litouwen of Spanje? Wij geven u graag meer informatie!

Uw boeken laten drukken in het buitenland kan een lastige opgave zijn. U spreekt de taal vaak niet en moet blind vertrouwen op een goed resultaat en het nakomen van gemaakte afspraken. Gelukkig neemt Boeklatendrukken.nl u deze zorgen uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in boeken drukken in het buitenland en wij werken al geruime tijd samen met onze vaste drukkerijen in o.a. Polen, Tsjechië, Litouwen en Spanje. U profiteert van onze scherpe prijs, wij verzorgen verder uw boekproductie. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons gezellige kantoor in Breda. Hier kunt u duizenden verschillende boeken en mogelijkheden bekijken, voelen en bespreken met één van onze boekspecialisten. Wie weet laat u binnenkort ook úw boeken drukken in het buitenland via Boeklatendrukken.nl!