eigen boek laten drukken

Eigen boek laten drukken

U heeft een boek geschreven of ontworpen en nu wilt u uw eigen boek laten drukken? Zoek niet verder! Boeklatendrukken.nl is hét adres wanneer u uw eigen boek wil laten drukken. Wij drukken netjes en in hoge kwaliteit. We bieden altijd professionele begeleiding en kunnen door ons schaalvoordeel verrassend lage prijzen bieden. Wij snappen dat uw eigen boek er goed uit moet zien. Daarom zullen wij uw boeken behandelen alsof wij ons eigen boek laten drukken! Met onze zorg en vakmanschap zorgen wij voor een prachtig resultaat.

eigen boek laten drukken
eigen boek laten drukken

Eindelijk, klaar. En nu uw eigen boek laten drukken!

Uw boek is klaar. De teksten zijn geschreven, het boek is vormgegeven. En nu kunt u eindelijk uw eigen boek laten drukken! Wat voor boek het ook is, boeklatendrukken.nl drukt of print het graag voor u. Neemt u even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om u te laten adviseren over bijvoorbeeld het formaat, het soort papier en de afwerking. Eindelijk kunt u uw eigen boek laten drukken op de manier hoe u voor ogen heeft. Professioneel, stevig en van hoge kwaliteit. Wij regelen het voor u!

Hoe kunt u bij ons uw eigen boek laten drukken?

Dit kan op 2 manieren:

  1. U levert ons een drukgereed PDF-bestand of Word-document aan, waarna wij uw eigen boek drukken.
  2. Een professionele vormgever van boeklatendrukken.nl verzorgt de opmaak van uw boek, aan de hand van een Word-bestand. In samenspraak met u ronden we het boek af. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen boek laten drukken.

Indien gewenst kunnen onze vormgevers ook het ontwerp van een mooie cover voor u verzorgen.

Wat kost het drukken van uw eigen boek?

Een eigen boek laten drukken is tegenwoordig verrassend betaalbaar! Wij drukken vanaf 25 exemplaren. Door onze werkwijze en schaalvoordeel kunnen wij hoge kwaliteit bieden, ook al heeft uw eigen boek een lage oplage. De prijs is afhankelijk van onder andere het aantal pagina’s en de gekozen papiersoort. Ook de soort cover en afwerking van het boek zorgen voor prijsverschillen. Wilt u dat wij een exacte prijs voor uw eigen boek berekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Waarom ons uw eigen boek laten drukken?

Uw eigen boek laten drukken is spannend en leuk! Boeklatendrukken.nl is de afgelopen 20 jaar een betrouwbare boekenpartner gebleken voor vele makers, vormgevers en schrijvers van boeken. We maken mooie boeken van hoge kwaliteit. Daarnaast hanteren wij de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt! Wilt u bij ons uw eigen boek laten drukken? Dan zorgen wij ervoor dat uw uitgave een succes wordt. Onze specialisten staan u graag te woord bij onduidelijkheden. Onze vormgevers kunnen, indien gewenst, uw gehele boek vormgeven en opmaken. Met onze 20 jaar specialistische ervaring gaan wij geen boekproductie uit de weg!

Wij bieden altijd professionele begeleiding

Wij bieden al onze klanten hetzelfde hoge serviceniveau. Of u nu een oplage van 25 boeken wenst of een oplage van 2500 stuks. Wij weten immers als geen ander dat een foutje in een boek zo gemaakt is. Onze boekspecialisten zijn hier extra alert op en grijpen in wanneer nodig. Een boek maken of drukken blijft een vak apart. Gelukkig kunt u bij boeklatendrukken.nl met een gerust hart uw eigen boek laten drukken. Indien u zelf uw boek opmaakt, kunt u gratis gebruikmaken van onze Indesigntemplates. Super handig! Klik hier voor de templates.

Wilt u een prijsvergelijking voor uw eigen boek?

Wilt u uw eigen boek laten drukken en heeft u ergens anders al een offerte aangevraagd? Bij ons kunt u vrijblijvend een second opinion aanvragen. Vaak kunnen wij dezelfde kwaliteit bieden, voor een lagere prijs. Of hogere kwaliteit voor dezelfde prijs. U kunt hier gemakkelijk een second opinion aanvragen voor uw eigen boek. Voeg uw eerder ontvangen offerte toe als PDF- of .jpeg -bestand. Zo kunnen wij het gemakkelijk voor u vergelijken en ontvangt u ons prijsvoorstel. We berekenen graag een realistische prijs voor uw boekproductie!

Ook uw eigen boek laten drukken en op zoek naar meer informatie?

U kunt ons altijd even bellen of mailen. We helpen u graag. Wilt u liever een persoonlijk gesprek met één van onze boekspecialisten? Belt u dan even om een afspraak te maken. Op ons gezellige kantoor kunt u talloze voorbeelden van boeken bekijken om inspiratie op te doen. U vindt onze contactgegevens hier.