genealogie boek maken

Genealogie boek maken voor u en uw familie

Uw genealogie boek maken samen met boeklatendrukken.nl is een goede keuze. Wij drukken al meer dan 20 jaar allerlei soorten (bijzondere) boeken.  Bij iedere opdracht houden we rekening met de juiste specificaties. Een genealogie boek moet vaak een degelijke uitstraling hebben en tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het belangrijk dat foto’s mooi worden afgedrukt. Bij boeklatendrukken.nl werken uitsluitend grafische specialisten met jarenlange ervaring. Zij zorgen voor een mooi en professioneel resultaat wanneer wij een genealogie boek maken. Een prachtig blijvend naslagwerk voor u en uw familie!

genealogie boek maken
genealogie boek maken

Genealogie boek maken voor u en uw familie

U kunt samen met boeklatendrukken.nl een mooi genealogie boek maken. Vanaf 50 exemplaren drukken wij uw boeken. Een genealogie boek is een leuk en uniek naslagwerk voor u en uw familie. Bekijk hier eens wat extra informatie over genealogie. Breng de herkomst, geschiedenis en opbouw van uw familie tot leven met een schitterend boek. Vol met leuke anekdotes, voorouders en uiteraard een gedetailleerde stamboom. Wij zorgen ervoor dat het boek een mooie en stevige uitstraling krijgt. Mooie heldere prints en professionele afwerking.

Hoe kunt u met ons een genealogie boek maken?

Dit kan op 3 manieren:

  1. U levert ons een PDF-bestand of Word-document aan, waarna wij uw genealogie boek maken / drukken.
  2. U maakt uw boek zelf op in onze gratis online editor. Wanneer u uw boek heeft afgerond, zullen wij uw genealogie boek maken / drukken.
  3. Boeklatendrukken.nl verzorgt uw boek van A tot Z. Wij ontwerpen, in samenspraak met u, een uniek boek en zullen de genealogie boeken maken / drukken.

Wat kost bij ons een genealogie boek maken of drukken?

Doordat wij voor lage oplages (vanaf 50 exemplaren) scherpe prijzen kunnen rekenen, hoeft een mooi genealogie boek niet teveel te kosten. Door onze werkwijze en schaalvoordeel kunnen wij hoge kwaliteit bieden, ook al heeft uw genealogie boek een lage oplage. De prijs is afhankelijk van onder andere het aantal pagina’s en de gekozen papiersoort. Ook de soort cover en afwerking van het boek zorgen voor prijsverschillen. Wilt u dat wij een exacte prijs voor u berekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Waarom met ons een genealogie boek maken?

Boeklatendrukken.nl maakt mooie boeken van hoge kwaliteit. Daarnaast hanteren wij de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt! Wanneer wij uw genealogie boek maken, zorgen wij ervoor dat u een prachtig naslagwerk van de familie ontvangt. Onze specialisten staan u graag te woord bij onduidelijkheden. Onze vormgevers kunnen, indien gewenst, uw gehele boek vormgeven en opmaken. Uiteraard kunt u ook zelf uw genealogie boek maken in onze gratis online software.

U kunt met al uw technische vragen bij ons terecht

Al onze boekspecialisten hebben jarenlange ervaring in het vak. Daarom kennen wij kennen het klappen van de zweep als geen ander! Wanneer u zelf of online uw genealogie boek maakt en wij uw boeken drukken, kunt u bij ons terecht met al uw (technische) vragen. Wanneer wij vervolgens uw genealogie boek maken / drukken, zorgen wij ervoor dat dit foutloos gebeurt. Indien u zelf uw boek opmaakt, kunt u gratis gebruikmaken van onze Indesigntemplates. Klik hier.

Wilt u een prijsvergelijking voor uw genealogie boek?

Wilt u een genealogie boek maken en heeft u ergens anders al een offerte aangevraagd? Bij ons kunt u vrijblijvend een second opinion aanvragen. Vaak kunnen wij dezelfde order voor een scherpere prijs aanbieden of kunnen we een hogere kwaliteit bieden voor dezelfde prijs. U kunt hier een second opinion aanvragen en uw reeds ontvangen offerte als PDF of .jpeg toevoegen. Zo kunnen wij het gemakkelijk voor u vergelijken en ontvangt u ons prijsvoorstel. Goed om te weten!

Wilt u meer informatie over een genealogie boek maken of drukken?

Neem dan gerust eens contact met ons op of kom op de koffie! Ons gezellige kantoor is gevestigd in Breda. U kunt bij ons voorbeelden van andere boeken bekijken en voelen en we adviseren u graag bij uw keuze. U bent van harte welkom. We horen graag van u!