hardcover boek laten drukken

Hardcover boek drukken

Een professioneel hardcover boek drukken in hoge kwaliteit doet u bij boeklatendrukken.nl! Wij drukken al ruim 20 jaar alle soorten hardcover boeken. Wij drukken zowel kleine als grote oplages. Wilt u een hardcover boek drukken? Dan wordt deze voorzien van een stevige omslag van grijsbord. Hier wordt de bedrukte omslag omheen geplakt en indien gewenst voorzien van een extra beschermende matte of glanzende laag. Dit noemen we mat- of glans laminaat. Vaak wordt een hardcover boek voorzien van een verrijking, zoals spot-UV lak, foliedruk of een thermopreeg om het hardcover boek een extra bijzondere uitstraling te geven. Wilt u ook een hardcover boek drukken? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden voor uw hardcover omslag!

hardcover boek drukken
hardcover boek drukken

Waarom uw hardcover boek drukken via www.boeklatendrukken.nl?

Wij drukken al meer dan 20 jaar allerlei hardcover boeken van hoge kwaliteit. Naast de kwaliteit, staat professionele begeleiding bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat alles netjes verloopt. Vandaar dat we voor vele klanten al meerdere opdrachten hebben gedrukt. Wilt u dat wij voor u een mooi hardcover boek drukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat ieder hardcover boek netjes wordt gedrukt of geprint en stevig wordt afgewerkt. Met oog voor detail zullen we eventuele verrijking van uw boeken verzorgen.

Technische hulp bij uw hardcover boek drukken

Wij hebben al bijzonder veel hardcover boeken gedrukt en weten dus ook als geen ander dat het ontwerp voor de hardcover soms een lastige klus kan zijn voor onze klanten. Het aan te leveren document moet namelijk precies aan een aantal voorwaarden voldoen en uiteraard moet de maatvoering van uw ontwerp exact kloppen. De maat is afhankelijk van onder andere de rugdikte en het gekozen grijsbord waarmee de hardcover wordt geproduceerd. Wij helpen u hier graag bij en u kunt bij ons gratis een template of werktekening voor uw hardcover opvragen. Wanneer wij uw hardcover boek drukken, zorgen wij ervoor dat deze volgens uw verwachting word geproduceerd en netjes wordt afgewerkt.

Wat kost uw hardcover boek laten drukken?

Een hardcover boek laten drukken is qua prijs afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel pagina’s dik zal het hardcover boek worden? Is de druk in zwart/wit of volledig full-colour? Wordt het boek genaaid of gelijmd? Wilt u uw boek extra afwerken met één of meerdere verrijkingen? Er zijn bijzonder veel mogelijkheden voor de afwerking van uw hardcover boeken. Om een eerlijke prijs voor u te berekenen, vragen wij u enkele gegevens te selecteren in ons speciale offerte-formulier. Hier kunt u kiezen voor een hardcover boek en vervolgens geheel vrijblijvend een prijs op maat aanvragen voor uw hardcover boeken. Wij berekenen vervolgens een eerlijke en concurrerende totaalprijs.

Prijzen vergelijken voor uw hardcover boek drukken?

U wilt een hardcover boek drukken en u heeft ergens anders al een offerte aangevraagd? Dan kan het handig zijn om eens wat verschillende prijzen met elkaar te vergelijken. Bij ons kunt u vrijblijvend een second opinion aanvragen voor uw hardcover boeken. Vaak kunnen wij dezelfde order voor een scherpere prijs aanbieden of kunnen we een hogere kwaliteit bieden tegen dezelfde prijs. U kunt hier een second opinion aanvragen en uw eerder ontvangen offerte als los bestand toevoegen. Zo kunnen wij het gemakkelijk voor u vergelijken en ontvangt u ons prijsvoorstel. Zo kunt u uw hardcover boek drukken tegen een zachte prijs en bent u verzekerd van een hoge kwaliteit!

boeken drukken

Wilt u meer informatie over een hardcover boek drukken?

Kom dan eens langs op ons gezellige kantoor in Breda of neem even contact met ons op. Onze boekspecialisten kunnen u persoonlijk adviseren bij uw keuze wanneer u een hardcover boek laat drukken. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies wat uw boekproductie eventueel gaat kosten. Wilt u een hardcover boek drukken in hoge kwaliteit, met professionele begeleiding? Dan horen wij graag van u!