Hardcover boek maken

Hét adres voor het professioneel laten drukken van uw hardcover boek.

Boeken drukken en printen is onze specialiteit

Altijd de beste kwaliteit!

Boek laten drukken? Dat is een vak apart. Bij ons kunt u ieder boek professioneel laten drukken of printen. Wij drukken met de beste offset drukpersen en printen met de modernste digitale printers. Dit om een continu gegarandeerde hoge kwaliteit drukwerk te bieden.

Wij drukken of printen altijd volgens ISO-normering. Uw boeken worden bij ons dus altijd volgens de afgesproken kwaliteitsstandaard geproduceerd.

Boek laten drukken vanaf 50 exemplaren

Geen enkel probleem!

Wilt u 50 boeken laten drukken? Of 10.000? Geen probleem! De lagere oplages (tot ongeveer 350/400 stuks) worden digitaal geprint en vanaf 350/400 exemplaren zullen de boeken doorgaans offset gedrukt worden om onze klanten zo de scherpste prijs te kunnen garanderen.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde productiemethode? Uiteraard kunnen wij hierin van dienst zijn en we denken dan ook graag met u mee.

Wij drukken voor particulier, uitgeverij & B2B

Word ook print-partner!

Naast particulieren en ZZP’ers, drukken wij voor uitgeverijen, grafische- en marketingbureau’s en allerlei overige bedrijven. Wij nemen de gehele productie op ons en verzorgen deze tot in de puntjes. Zo bewijzen wij keer op keer een prettige en professionele samenwerking.

Bent u ook op zoek naar een serieuze druk- en printpartner? We bespreken graag de mogelijkheden voor uw (toekomstige) boekproductie(s).

Hardcover boek maken bij Boek laten drukken.nl

Al meer dan 20 jaar drukken wij hardcover boeken. U bent bij Het Uitgeefhuis in Breda aan het juiste adres als u op zoek bent naar hardcover boek maken. Onze professionals gaan graag met uw documenten aan de slag. Een hardcover boek maken doet u niet zo maar. Hier gaan verschillende keuzes aan vooraf. De experts van Het Uitgeefhuis vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor het drukken van uw hardcover boek. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 1.500.000 boeken gedrukt voor zakelijke klanten en particuliere klanten. Het Uitgeefhuis biedt u een betaalbare prijs aan zonder vervelende kosten achteraf. U weet precies waar u aan toe bent als u uw hardcover boeken laat drukken bij Het Uitgeefhuis.

Hardcover boek maken: snel, betaalbaar en professioneel!

Wilt u een hardcover boek maken? Het Uitgeefhuis is voor u dé uitgever waar u naar op zoek bent. Onze professionals werken met de beste programma’s en kijken met deskundige ogen naar uw document. Het Uitgeefhuis werkt samen met DTP’ers en vormgevers. Zij kijken graag naar uw documenten voordat uw boeken worden gedrukt. Zo wordt uw boek van voor tot achter doorgekeken en zo nodig aangepast. De experts van Het Uitgeefhuis weten als geen ander waaraan uw hardcover boek moet voldoen. Het Uitgeefhuis helpt u graag met het opzetten en drukken van uw hardcover boek. U bent bij Het Uitgeefhuis op het juiste adres voor het hardcover boek maken

cover

  boek laten drukken

Hardcover boek maken, wat kost het?

De kosten van een hardcover boek zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal pagina’s telt mee in de kosten maar de kosten verschillen ook als u een boek in full colour of in zwart/wit laat drukken. Wordt uw boek gelijmd of genaaid? Bij Het Uitgeefhuis zijn er verschillende mogelijkheden. De experts van Het Uitgeefhuis staan graag voor u klaar. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Samen met u bespreken wij uw wensen en wij maken voor u eerst een kosten plaatje. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Hardcover boek maken in alle soorten en maten

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de website van Het Uitgeefhuis. Heeft u al ergens anders een offerte aangevraagd? Dan kunt u bij Het Uitgeefhuis vrijblijvend een second opinion aanvragen. Onze experts vertellen u graag wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten zullen zijn. Daarnaast geven wij u extra gratis opties waardoor uw boek nóg beter kan worden gedrukt. 

Wilt u een boek laten drukken? Dit zijn onze gegevens:

Ons mailen of bellen


Bent u benieuwd naar de mensen achter boeklatendrukken.nl of wilt u graag met een boekspecialist spreken over uw idee? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons mailen of bel ons op +31 (0) 76 587 88 72. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en staan u graag te woord.

Ons kantoor bezoeken


Wilt u meer weten over onze expertise en vakmanschap? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en opties? U bent welkom op ons gezellige kantoor aan de Nieuwe Ginnekenstraat 18A in Breda (Nederland). De koffie staat gereed en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw boekproductie!

Een offerte aanvragen


Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van uw boekproductie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. We vragen u om een aantal specifieke gegevens in te vullen om zo een prijsoverzicht voor uw boeken te kunnen berekenen. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Ook uw boek laten drukken? Wij drukken boeken voor o.a.: