jaarboek drukken

Jaarboek drukken of jaarboek printen voor school

Een jaarboek drukken of jaarboek printen is een super leuke manier om het behalen van het diploma te vieren! Daarnaast is een jaarboek drukken een originele manier om terug te blikken op de afgelopen jaren en de middelbare schooltijd. Een mooie herinnering in de vorm van een jaarboek. Een leuk naslagwerk dat voor altijd bewaard blijft! Een jaarboek wordt vaak gevuld met de leukste herinneringen aan de schooltijd, zoals foto’s van de schoolreizen, interviews met docenten, fotocollage’s van leuke activiteiten, zoals het brugklaskamp of de examenstunt en niet te vergeten: alle leerlingen met een leuke tekst of foto. Willen jullie ook zo’n leuke herinnering aan je schooltijd? Laat dan door Boeklatendrukken.nl jullie jaarboek drukken of jaarboek printen!

jaarboek-drukken
jaarboek drukken

Een jaarboek drukken bij de énige échte jaarboekenspecialist

Achter Boeklatendrukken.nl zit het uitgeefhuis BV uit Breda. Wellicht heb je al eens van ons gehoord en je bent het uitgeefhuis in je online zoektocht naar jaarboeken vast al eens tegengekomen! Het uitgeefhuis is al 25 jaar de énige échte specialist op het gebied van jaarboeken drukken en jaarboeken printen. Iedereen roept het, maar wij zijn het! Wij hebben veruit de meeste ervaring met jaarboeken drukken en bieden ook altijd de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Hoge kwaliteit vinden wij erg belangrijk en dat zie je terug in onze boeken. Daar kan geen ander aan tippen!

Hoe kun je een jaarboek drukken of jaarboek printen?

Je kunt bij ons op verschillende manieren een jaarboek maken en jaarboek drukken of printen. Wil je zelf aan de slag met het maken van een jaarboek? Dan kunnen jullie kosteloos gebruikmaken van onze gratis online editor YPSA. Hiermee maak je zelf gemakkelijk een professioneel en foutloos jaarboek, zonder dat er grafische kennis vereist is. Dat is makkelijk! Uiteraard kunnen jullie ons ook een eigen PDF-document aanleveren, waarna wij jullie jaarboek drukken. Zet je liever onze professionele vormgevers voor jullie aan het werk? Dan kan dit uiteraard ook. Zij zullen, in samenspraak met jullie (de jaarboek redactie) een mooi lay-out naar wens maken. Bij ons is dus alles mogelijk!

Een jaarboek drukken als profielwerkstuk?

Wij krijgen geregeld de vraag of er bij ons online een jaarboek gemaakt kan worden als profielwerkstuk. Uiteraard is dat bij ons mogelijk en het werken in onze online editor YPSA is hiervoor de meest geschikte optie. Al vanaf 2012 zijn er vele scholen die ieder jaar weer een prachtig jaarboek als profielwerkstuk maken in de editor. Voor het gebruik van de editor hoef je geen software te installeren. Een PC met internetaansluiting is genoeg! Vanaf iedere gewenste plek, op momenten dat het jou uitkomt kan er aan het jaarboek gewerkt worden. Zo hou je zelf de regie en bepaal je zelf de planning. Als het boek maar op tijd wordt afgerond om gedrukt te kunnen worden. Dan zijn jullie verzekerd van levering van de jaarboeken op de door jullie gewenste datum. (bijvoorbeeld de diploma-uitreiking op school)

Een offerte aanvragen voor jullie jaarboek?

Willen jullie weten wat het kost om een jaarboek te drukken of te printen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij berekenen dan verschillende opties voor jullie en jullie ontvangen de overzichtelijke prijsopgave in jullie mailbox. Vraag hier bij het uitgeefhuis jullie vrijblijvende offerte aan.

*(TIP) Je kunt bij ons een prijsvergelijking aanvragen voor jullie jaarboek!

Willen jullie een jaarboek laten drukken en hebben jullie ergens anders al een offerte aangevraagd? Bij ons kunnen jullie een second opinion aanvragen om de prijzen te vergelijken. Super handig voor jullie onderzoek tijdens het profielwerkstuk natuurlijk! Vaak kunnen wij dezelfde order voor een scherpere prijs aanbieden. Of we kunnen een hogere kwaliteit bieden voor dezelfde prijs. Je kunt hier een second opinion aanvragen voor jullie jaarboeken. Je hoeft allen maar de eerder ontvangen offerte als PDF of .jpeg toevoegen. Zo kunnen wij het gemakkelijk voor jullie vergelijken en ontvangen jullie ons prijsvoorstel in de mailbox. Handig, duidelijk en overzichtelijk. Vraag ook een second opinion aan!

Wil je meer informatie over een jaarboek drukken? Of wil je eens wat voorbeelden bekijken?

Bekijk dan eens de speciale jaarboeken-pagina van het uitgeefhuis. De énige échte specialist op het gebied van jaarboeken. Al 25 jaar!


Willen jullie met de jaarboek-redactie langskomen op ons gezellige kantoor in Breda? Laat het ons dan weten. Wij halen jullie dan graag op op het centraal station van Breda. Bij ons op kantoor staan de drankjes gereed en kunnen jullie duizenden andere jaarboeken en almanakken die we de afgelopen 25 jaar hebben gedrukt bekijken om inspiratie op te doen!