kinderboek laten drukken

Kinderboek laten drukken in hoge kwaliteit

U heeft een kinderboek geschreven of laten schrijven en nu wilt u uw kinderboek laten drukken. Een boek vol teksten en afbeeldingen. Uiteraard gaat u voor een mooi resultaat en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken al bijna 25 jaar allerlei mooie boeken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies de juiste materialen en productiemethodes voor ieder soort boek. Boeklatendrukken.nl gaat altijd voor maximale kwaliteit, tegen de scherpste prijzen. Door ons schaalvoordeel kunnen wij hoge kwaliteit tegen lage prijzen bieden. Profiteer er ook van! Duizenden klanten gingen u al voor.

kinderboek-laten-drukken
kinderboek laten drukken

Een mooi, professioneel kinderboek laten drukken

U wilt een kinderboek laten drukken? Wij regelen het voor u! Vlot, netjes en betaalbaar. Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van allerlei boeken, zoals kinderboeken. Een kinderboek moet voorzien worden van stevig papier en een beschermlaag om de cover van het boek. Zo zorgen we ervoor dat het kinderboek tegen een stootje kan en er mooi blijft uitzien. Met een lamineerlaag om de cover, kunt u het boek zelfs met een vochtig doekje afnemen, mocht deze vies worden door bijvoorbeeld morsen met eten of drinken.

Hoe kunt u bij ons een leuk kinderboek laten drukken?

Dit kan op 3 manieren:

  1. U levert ons een drukgereed PDF-bestand of Word-document aan, waarna wij uw kinderboek drukken.
  2. Een professionele vormgever van boeklatendrukken.nl verzorgt, in samenspraak met u, de opmaak van uw kinderboek. Hierna zullen wij uw boeken drukken en afwerken.
  3. U gaat zelf aan de slag in onze gratis online editor. Wanneer u uw boek heeft afgerond, zullen wij uw kinderboeken drukken.

Wat kost het drukken van een mooi kinderboek?

Een kwalitatief kinderboek laten drukken is verrassend betaalbaar! Wij drukken vanaf 25 exemplaren. Door onze uitgekiende werkwijze en vele drukopdrachten kunnen wij hoge kwaliteit bieden, ook al heeft uw kinderboek boek een lage oplage. De gekozen opties, aantal exemplaren en afwerking van uw kinderboeken bepalen de prijs. Wilt u dat wij een exacte prijs voor uw eigen boek berekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt hier zelf de verschillende opties kiezen.

Waarom boeklatendrukken.nl uw kinderboek laten drukken?

Boeklatendrukken.nl drukt al bijna 25 jaar boeken in alle soorten en maten. Groot, klein, dik, dun en met allerlei verschillende verrijkingen en afwerkingstechnieken. Wij zijn dé specialisten en zorgen keer op keer voor een resultaat waar we trots op zijn. U kunt ons zonder zorgen uw kinderboek laten drukken. We bieden professionele begeleiding, waar dit bij andere (online) aanbieders vaak niet of nauwelijks gebeurt. Door ons hoge serviceniveau werken wij al jaren naar volle tevredenheid samen met veel van onze klanten. Maak ook gebruik van onze expertise!

Onze grafisch specialisten begeleiden van A tot Z

Wij bieden al onze klanten hetzelfde hoge serviceniveau. Wij weten dat dit erg belangrijk is om tot een mooi en goed resultaat te komen bij een boekproductie. Niet iedereen is namelijk grafisch onderlegd en zelfs voor een grafisch vormgever kent een boekproductie vaak nog geheimen. U kunt boeklatendrukken.nl met een gerust hart uw kinderboek laten drukken. Boeken maken en drukken is waar we het best in zijn. Indien u zelf uw kinderboek opmaakt, kunt u gratis gebruikmaken van onze Indesigntemplates. Klik hier voor de gratis Indesign templates.

Wilt u een prijsvergelijking maken voor uw kinderboek?

Wilt u een kinderboek laten drukken en heeft u een offerte aangevraagd bij een andere leverancier? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een second opinion aanvragen voor dezelfde order. Vaak kunnen wij dezelfde kwaliteit bieden, voor een lagere prijs. Of hogere kwaliteit voor dezelfde prijs. U kunt hier een second opinion aanvragen voor uw kinderboeken. Voeg uw eerder ontvangen offerte toe als PDF- of .jpeg -bestand. U ontvangt van ons dan een prijsvergelijking op maat. Dat is handig, helder en overzichtelijk!

Wilt u een kinderboek laten drukken en ontvangt u graag wat meer info over de mogelijkheden?

We begrijpen dat het soms fijner is om even te spreken met een specialist. Er zijn erg veel mogelijkheden en verschillende soorten kinderboeken. Laat u vrijblijvend adviseren en kom langs op ons gezellige kantoor in Breda! Uiteraard kunt u ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen om één en ander door te spreken. Of stuurt u even een mailtje! We horen graag van u.