linnen boek drukken

Linnen boek drukken met chique uitstraling!

Een linnen boek drukken, oftewel een boek met linnen cover laten drukken is een bijzondere keuze. Door een linnen cover krijgt uw boek een chique en tijdloze uitstraling. Linnen kan alleen worden gekozen in combinatie met een hardcover. Bij een softcover boek is het niet mogelijk om de omslag af te werken met linnen. Linnen voor de cover van boeken is verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren. Vaak wordt een linnen cover gecombineerd met een foliedruk. Hierbij wordt er een gekleurde folie (vaak zilver- of goudkleurig) in een bepaalde vorm in het linnen geperst. Dus wilt u uw boek een bijzondere uitstraling geven? Laat dan een linnen boek drukken!

linnen boek drukken
linnen boek drukken

Uw linnen boek laten drukken door de boekenspecialist

Wanneer u een boek met linnen cover wilt laten drukken, dan kunt u dit met een gerust hart laten doen door Boeklatendrukken.nl. Wij drukken al 25 jaar de mooiste boeken met linnen covers. Een linnen boek drukken is een vak apart en vereist speciale apparatuur en vakmanschap. Onze boekspecialisten weten ieder boek keer op keer netjes af te werken met een linnen cover. Een linnen boek drukken kent voor ons geen geheimen!

Waarom een linnen boek drukken?

Een linnen hardcover geeft uw boek een bijzondere uitstraling. Chique, statig, tijdloos, stijlvol en uniek beschrijven een linnen cover het beste. Bent u op zoek naar een manier van afwerken waarmee uw boek in het oog springt? Kies dan voor een linnen boek of linnen cover! Kies de gewenste soort en kleur linnen en verrijk uw linnen boekomslag eventueel nog met een prachtige foliedruk.

Een boek met linnen cover. Wat kost dit?

De prijs van een linnen boek is hoger dan die van een softcover of paperback. In feite is een linnen cover een hardcover, afgewerkt met een linnen omhulsel. U betaalt dus voor een hardcover met extra afwerking. Een linnen boek laten drukken is een uitermate geschikte keuze wanneer u uw boek écht bijzonder wilt maken! De prijs van een linnen boek drukken is afhankelijk van de gekozen soort en kleur van het linnen en of u de linnen omslag eventueel nog extra wilt verrijken. Daarnaast hangt de prijs ook af van het aantal boeken dat u wilt laten drukken, het formaat van uw boeken en het aantal pagina’s binnenwerk. Wilt u dat wij een prijs voor uw linnen boeken berekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan of neem even contact met ons op.

Hulp nodig bij het ontwerpen van uw linnen cover?

Wanneer u uw linnen cover wilt voorzien van een tekst of afbeelding, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een folielaag, kan het ontwerpen van de cover een lastige klus zijn. Gelukkig kunnen onze specialisten u helpen bij het ontwerpen of drukklaar maken van uw bestand. Vraag gerust naar een werktekening of Indesign-template, zodat u een goed bestand voor uw linnen boek kunt maken.

Wilt u een prijsvergelijking ontvangen voor uw boek met linnen cover?

Wilt u een linnen boek drukken en bent u prijzen aan het vergelijken? Vraag bij boeklatendrukken.nl vrijblijvend een second opinion aan! Vaak kunnen wij dezelfde kwaliteit boeken met linnen cover voor een scherpere prijs aanbieden of kunnen we een hogere kwaliteit bieden tegen dezelfde prijs. U kunt hier een second opinion aanvragen en uw reeds ontvangen offerte als PDF of .jpeg toevoegen. Indien we geen prijsverschil kunnen offreren op de linnen cover, zullen wij dit alsnog proberen voor het te drukken binnenwerk van uw boeken.

Wij geven u graag meer informatie over een linnen boek drukken!

Dus u wilt een linnen boek drukken of boek met linnen cover laten drukken? Dan kunt u bij ons terecht om meer informatie in te winnen over deze productiemethode, de mogelijkheden en uiteraard de prijs. Stuurt u ons gerust even een mailtje of bel ons tijden kantooruren. We staan u graag te woord! Komt u liever langs op ons kantoor om verschillende linnen boekcovers te bekijken? Dan bent u van harte welkom. De koffie staat gereed!