lustrumboek drukken

Lustrumboek drukken of lustrumboek maken

Lustrumboek drukken? Een lustrumboek drukken of lustrumboek maken is een leuk idee om een bijzondere periode te vieren! Doorgaans wordt een periode van 5 jaar als lustrum gezien. Dus bestaat jullie studentenvereniging, studievereniging, studentencorps, bedrijf, afdeling, sportclub of andere vereniging 5, 10, 25, 50, 75 of zelfs 100 jaar? Laat dan ook een lustrumboek drukken! Boeklatendrukken.nl drukt al ruim 20 jaar allerlei soorten lustrumboeken. Een lustrumboek drukken of lustrumboek maken is een unieke manier om een periode vast te leggen in een tastbare herinnering. Een lustrumboek zal namelijk voor altijd bewaard blijven om nog eens terug te kijken op de afgelopen 5, 10, 25, 50, 75 of 100 jaar. Willen jullie òòk een mooi en stevig lustrumboek drukken? Bekijk dan eens de informatie hier op onze website en wie weet drukken wij binnenkort ook jullie lustrumboek!

lustrumboek drukken
lustrumboek drukken

Waarom via Boeklatendrukken.nl uw lustrumboek drukken?

Een lustrumboek moet er mooi en speciaal uitzien. Daarnaast moet een lustrumboek stevig worden afgewerkt en betaalbaar worden gedrukt. Vaak is er namelijk een bepaald budget beschikbaar voor het drukken van lustrumboeken. Wanneer wij een lustrumboek drukken, zullen wij altijd aan deze voorwaarden voldoen. Wij bieden oneindige mogelijkheden voor afwerking en verrijking van uw lustrumboek en onze boekspecialisten zullen met oog voor detail uw lustrumboek drukken en afwerkenIndien er een beperkt budget beschikbaar is, kunnen wij ook met u meedenken en u adviseren om zo tot een mooi en betaalbaar resultaat te komen.

Wat kost een lustrumboek drukken of lustrumboek maken?

Een lustrumboek is een bijzonder boek. Hierdoor gaat men er vaak vanuit dat een lustrumboek drukken erg kostbaar is. Het tegengestelde is echter waar. Doordat wij vele boeken drukken, kunt ù profiteren van ons inkoopvoordeel. Een lustrumboek hoeft dus helemaal niet (te)veel te kosten! Wij kunnen voor ieder budget een mooi lustrumboek samenstellen. Bent u benieuwd naar de prijs wanneer u een lustrumboek wilt laten drukken? Vraag dan even vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier. We vragen u om enkele keuzes te maken, zodat wij een eerlijke, heldere prijs voor u kunnen berekenen. Wij berekenen altijd een scherpe totaalprijs en u kunt er bij ons dan ook op vertrouwen dat wij u niet zullen verrassen met ‘onverwachte’, ‘extra’ of ‘bijkomende’ kosten. Gewoon duidelijk. En uiteraard geheel vrijblijvend!

Lustrumboek drukken: een prijsvergelijking?

Het is altijd handig als u de prijs van verschillende aanbieders met elkaar wilt vergelijken. Dit is zeker het geval bij drukwerk. Hetzelfde product of een zelfde soort boek kan bij iedere drukkerij op kleine punten verschillen. Dit komt door de vele soorten drukpersen, digitale printers, papiersoorten en manieren van afwerking en het binden van boeken die er bestaan. Wanneer wij uw lustrumboek drukken, bieden wij altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan die te vinden is. Heeft u ergens anders al een offerte aangevraagd voor uw lustrumboeken? Dan kunt u bij ons gemakkelijk een second opinion aanvragen voor uw boekproductie via onze speciale second-opinion-pagina. Voegt u even de reeds ontvangen offerte toe en wij zullen een eerlijke vergelijking voor uw maken. Hogere kwaliteit tegen dezelfde prijs? Of gelijke kwaliteit, tegen een lagere prijs? U zegt het maar. Super handig!

Zelf een lustrumboek maken of liever laten maken door een vormgever?

Ook dàt kan bij Boeklatendrukken.nl! U kunt bij ons op 3 manieren een lustrumboek maken, laten maken of drukken.

  1. U levert ons een PDF-bestand of Word-document aan via Wetransfer. Vervolgens zullen wij uw document checken en eventueel aanpassen of herstellen (indien nodig en mogelijk). Wanneer het document klopt en u akkoord heeft gegeven, zullen wij uw lustrumboek drukken.
  2. U gaat zelf aan de slag in onze gratis online editor YPSA. Hiermee maakt u in een handomdraai een professioneel ogend lustrumboek, zonder dat u enige grafische kennis nodig heeft. U zorgt voor een computer en internetaansluiting en u kunt aan de slag! U hoeft niet eens software te downloaden en u werkt volledig online. Bekijk hier wat meer informatie over onze online editor YPSA of vraag een gratis inspiratiepakket aan.
  3. Onze professionele vormgevers gaan voor u aan de slag en we maken, in samenspraak met u, een uniek lustrumboek. Uiteraard zullen wij na uw akkoord ook uw lustrumboek drukken.

Meer informatie over een lustrumboek drukken of een lustrumboek (laten) maken?

Komt u dan gerust eens lang op ons gezellige kantoor. Wij zijn gevestigd in Breda en u kunt bij ons op kantoor duizenden verschillende boeken bekijken en voelen en inspiratie opdoen. Wilt u meer technische informatie of informatie over de mogelijkheden voor uw lustrumboek? Dan staan onze boekspecialisten u graag te woord. Neem gerust contact met ons op of bel ons even om een afspraak te maken. De koffie staat gereed en hopelijk mogen wij ook ùw lustrumboek maken of lustrumboek drukken!