paperback drukken

Paperback drukken met flexibele, stevige gelijmde cover

U wilt een paperback drukken! Dan bent u op het juiste adres bij Boeklatendrukken.nl. Wij drukken en printen al 25 jaar allerlei soorten paperback boeken. Een paperback is goedkoper alternatief voor een hardcover boek. Een hardcover boek is vaak duurder om te produceren en vaak komt hier ook handwerk bij kijken. Bij een paperback kan het boek machinaal worden afgewerkt, waardoor dit een interessante optie is wanneer u een goedkoop boek wilt laten drukken. De paperback wordt voorzien van een sulfaatkarton omslag, die wordt vastgelijmd aan het boekblok (het binnenwerk). Tegenwoordig gebeurt dit met PUR. Dat is een hoogwaardige, moderne lijmsoort die voor een gegarandeerd stevige afwerking zorgt. PUR is tegenwoordig de meest gebruikte manier om paperbacks te lijmen. De paperback zelf wordt daarnaast nog voorzien van een beschermende mat- of glans laminaat laag. Zo blijft uw boek er netjes uitzien en kunt u de cover zelfs met een vochtig doekje schoonwrijven wanneer dit nodig is!

paperback drukken
paperback drukken

Uw paperback drukken bij de specialist

Wilt u een mooie en stevige paperback drukken? Laat dan uw paperback drukken door Boeklatendrukken.nl! Wij zijn gespecialiseerd in het drukken en afwerken van alle soorten boeken, waaronder uiteraard paperbacks. Een paperback is de meest voorkomende manier van afwerken wanneer wij boeken drukken of printen. Wij werken iedere paperback netjes af en printen en drukken met de modernste printers en drukpersen. Zo garanderen wij een mooie en stevige paperback wanneer wij uw paperback drukken.

Hoe kunt u met ons een paperback drukken of paperback printen?

Dit kan op 2 manieren:

  1. U levert ons een PDF-bestand of Word-document aan, waarna wij uw paperback boek drukken.
  2. Boeklatendrukken.nl verzorgt de productie van uw paperback van A tot Z. Onze vormgevers maken een prachtige paperback, geheel naar uw wensen, met uw eigen inhoud.

U wilt een paperback laten drukken: wat kost dit?

Een paperback drukken hoeft niet veel te kosten. Doorgaans is een paperback één van de voordeligste manieren om een boek af te werken. In veel gevallen is een paperback printen zelfs ook voordeliger dan het afwerken van uw boek met wire-O (ringband). Het afwerken van een boek als paperback kan doorgaans bij veel drukkerijen als de standaard worden gezien en doet qua stevigheid niet onder voor een hardcover. Bent u benieuwd naar de prijs van een paperback boek? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte op maat bij ons aan. Wij zullen dan, aan de hand van de door u gekozen opties en afwerking, een concurrerende offerte voor uw paperback berekenen.

Waarom door ons uw paperback laten drukken?

Boeklatendrukken.nl bewijst al 25 jaar dé betrouwbare partner te zijn voor iedere boekproductie. Dus wilt u een paperback laten drukken of paperback laten printen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een prijsopgave aan. Wij kunnen tegen een scherpe prijs een kwalitatief hoogwaardige paperback drukken. Of u nu 50 paperbacks wilt laten drukken of 500. Of misschien wel 5.000 of 50.000 exemplaren? Geen probleem voor boeklatendrukken.nl.

Heeft u (technische) vragen over uw paperback omslag?

Wanneer boeklatendrukken.nl uw paperback drukt, krijgt u van ons (indien gewenst) een gratis werktekening of Indesign-template voor de opmaak van uw paperback omslag/cover. Ook kunnen onze grafisch specialisten u technisch bijstaand bij de opmaak van uw ontwerp. Zo weet u zeker dat uw paperback omslag op het juiste formaat wordt gedrukt en u de juiste rugdikte hanteert in uw ontwerp.

Wilt u verschillende drukkers van paperback boeken vergelijken?

Wilt u uw paperback drukken en bent u prijzen van verschillende drukkerijen aan het vergelijken? Vraag dan bij vrijblijvend een second opinion voor uw paperback boeken aan! Vaak kunnen wij dezelfde kwaliteit voor een scherpere prijs aanbieden of kunnen we een hogere kwaliteit bieden tegen dezelfde prijs. U kunt hier een second opinion aanvragen en uw reeds ontvangen offerte als PDF of .jpeg toevoegen. Wij zullen uw offerte vervolgens vergelijken en u een interessant prijsvoorstel doen.

Wij geven u graag meer informatie over een paperback drukken

Wanneer u graag wat meer informatie ontvangt over het drukken of afwerken van een paperback? Dan kunt u ons altijd telefonisch of mail bereiken. Onze boekspecialisten geven u graag de gewenste informatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom om eens wat verschillende paperback boeken te komen bekijken op ons gezellige kantoor in Breda. Dus wilt u een paperback drukken? Dan horen wij graag van u!