vierkant boek drukken

Vierkant boek drukken

Een vierkant boek drukken is een bijzondere keuze! Tussen alle veel voorkomende formaten, valt een vierkant boek extra op. De meeste boeken worden namelijk in een staand of liggend formaat afgewerkt. Een vierkant boek heeft echter een bijzondere uitstraling en wordt vaak gekozen bij speciale uitgaven of wanneer een boek extra moet opvallen. Een vierkant boek drukken is bij Boeklatendrukken.nl verrassend betaalbaar. Bekijk onze mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw vierkante boeken.

vierkant boek drukken
vierkant boek drukken

Waarom door Boeklatendrukken.nl uw vierkant boek laten drukken?

U wilt een vierkant boek drukken? Boeklatendrukken.nl is dé specialist op het gebied van boeken drukken. Wij drukken alle soorten en maten boeken en ook voor een vierkant boek draaien wij onze hand niet om. Wij hebben al veel verschillende vierkante boeken gedrukt en we weten dus ook precies waar we op moeten letten als we een vierkant boek drukken. Laat een vierkant boek drukken dus maar aan ons over. Dan komt uw boekproductie sowieso in orde!

Wat kost vierkante boeken drukken of vierkante boeken printen?

Een vierkant boek is een bijzonder boek. Vaak denkt men daardoor dat een vierkant boek een heel stuk duurder is om te produceren dan een ‘normaal’ boek. Tegenwoordig is dat bij Boeklatendrukken.nl echter niet meer het geval. Een vierkant boek laten drukken is verrassend betaalbaar. Zeker wanneer u kiest voor een wat hogere oplage voor uw vierkante boeken! Op deze manier is een vierkant boek drukken een leuk en betaalbaar alternatief voor een ‘normaal’ boek. U kunt bij ons uiteraard ook kiezen uit verschillende soorten afwerking en covers, zodat u uw vierkant boek écht bijzonder kunt maken. De mogelijkheden voor de afwerking wanneer u een vierkant boek laat drukken zijn verder gelijk aan die bij ‘normale’ boeken.

Vierkant boek drukken: een prijsvergelijking?

We kunnen ons voorstellen dat u graag wat prijzen van verschillende drukkerijen met elkaar vergelijkt, wanneer u een vierkant boek laat drukken. Iedere drukkerij hanteert eigen prijzen en ook de kwaliteit per drukkerij verschilt enorm. Boeklatendrukken.nl kiest bij de productie echter altijd voor de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Een boek wordt namelijk vaak voor lange(re) tijd bewaard en deze moet er dus ook netjes en stevig blijven uitzien. Wij drukken alleen maar kwalitatief hoogwaardige boeken. Zo blijven onze klanten vaak ook jarenlang tevreden klanten! Wanneer u bij een andere drukkerij al een prijsopgave heeft aangevraagd voor uw vierkante boeken, dan kunt u bij ons gemakkelijk een prijsvergelijking of second opinion aanvragen voor uw boekproductie. U hoeft alleen maar even de eerder ontvangen offerte te uploaden en wij maken voor u een prijsvergelijking. Gemakkelijk, snel en uiteraard volledig vrijblijvend!

Wilt u een vierkant boek drukken, maar ontvangt u graag wat meer informatie?

U wilt een vierkant boek drukken, maar heeft nog (technische) vragen? Belt of mailt u ons dan gerust. Onze boekspecialisten staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook langskomen op ons gezellige kantoor in Breda voor een bakje koffie. U kunt dan andere (vierkante) boeken bekijken, inspiratie opdoen voor uw ontwerp of eens praten met één van onze boekspecialisten. U kunt ook gemakkelijk online, op onze website een offerte op maat aanvragen. Deze offerte is uiteraard volledig vrijblijvend en zo ontvangt u van ons een eerlijke, gedetailleerde totaalprijs voor uw boekproductie. Wilt u een afspraak maken? Belt u ons dan even. De koffie staat gereed; we horen graag van u en uiteraard willen we graag uw vierkant boek printen of vierkant boek drukken!