stripboek drukken

Stripboek drukken

U kunt tegenwoordig prima zelf uw stripboek laten drukken via een gespecialiseerde aanbieder zoals Boeklatendrukken.nl. Zowel in kleine als in grote oplage. Boeklatendrukken.nl helpt u graag bij het drukken van uw stripboek. Door onze jarenlange ervaring weten onze boekspecialisten precies waar ze rekening mee moeten houden bij iedere boekproductie. Stripboeken drukken hoeft tegenwoordig ook helemaal niet meer (te) duur te zijn. Profiteer van ons prijsvoordeel en professionele begeleiding wanneer wij uw stripboek drukken!

stripboek drukken
stripboeken drukken

Uw stripboek drukken op mooi, geschikt papier

Een stripboek drukken op mooi, geschikt papier, is geen enkel probleem voor Boeklatendrukken.nl. Kleuren en teksten moeten mooi worden afgedrukt en het papier moet uiteraard slijtvast zijn en niet te hard glanzen. De keuze voor een bepaalde soort papier bepaalt vaak de uitstraling van een boek. Onze boekspecialisten weten u precies te vertellen welke papiersoorten het meest geschikt zijn wanneer u uw stripboek laat drukken. In tegenstelling tot vele online drukkerijen, bieden wij oneindig veel verschillende mogelijke opties wanneer wij uw stripboek drukken.

Wat kost stripboeken laten drukken?

Wij kunnen uw stripboeken drukken vanaf 50 exemplaren. Door onze uitgekiende werkwijze en schaalvoordeel, kunnen wij u altijd een scherpe prijs offreren. Of het nu om 50 stripboeken gaat of om 10.000 stuks. De prijs van stripboeken is echter wel afhankelijk van een hoop factoren. Wat voor papier wordt er gebruikt? Hoe worden de stripboeken afgewerkt? Kiest u voor een softcover of misschien wel een hardcover? En moeten de stripboeken gelijmd of genaaid worden gebonden? Alle specificaties van uw stripboeken bepalen uiteindelijk de prijs. Wanneer u prijzen van verschillende aanbieders met elkaar wilt vergelijken, let er dan goed op dat àlle specificaties precies met elkaar overeenkomen. Kleine verschillen in o.a. materiaalkeuze, kunnen al een flink verschil in de prijs veroorzaken.

 

Om een eerlijke, heldere prijs voor u te kunnen berekenen, vragen wij u om via ons offerteformulier verschillende opties te selecteren voor uw stripboeken. Uiteraard is onze offerte volledig vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast, maar kunt wel een gerichte inschatting maken van de kosten voor het drukken van uw stripboek!

Waarom door Boeklatendrukken uw stripboeken laten drukken?

Wij zijn gespecialiseerd in boeken drukken, tegen scherpe prijzen, maar boeten nooit in op de kwaliteit. Wanneer wij uw stripboek drukken, garanderen wij een hoge kwaliteit. Daarnaast wordt u gedurende de gehele productie begeleid door één van onze toegewezen accountmanagers. De accountmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt en u kunt met (technische) vragen bij hem/haar terecht. Wanneer u uw stripboeken door ons laat drukken, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij zullen vlot en netjes uw stripboek drukken. Precies zoals u het verwacht.

Wij helpen u graag wanneer we uw stripboek drukken

Heeft u (technische) vragen of gewoon wat hulp nodig bij de opmaak van uw stripboek? Of heeft u advies nodig over de afwerking of materiaalkeuze van uw stripboeken of comics? Bij iedere order bieden wij begeleiding van A tot Z. U kunt met al uw vragen terecht bij onze boekspecialisten. Laat uw stripboeken drukken dus maar aan de specialist over!

Neem contact met ons op voor meer informatie over stripboeken drukken

Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om u goed te laten informeren. Een inschatting maken van de mogelijkheden en kosten van een boekproductie is vaak lastig. U kunt bij ons terecht voor specialistisch advies. Onze boekspecialisten staan u graag te woord om de opties te bespreken voor uw boekproductie. U bent welkom op ons gezellige en inspirerende kantoor in Breda. Hier kunt u verschillende manieren van het drukken en afwerken van boeken bekijken en voelen. Tussen de duizenden boeken, vindt u vast een optie die u aanspreekt! Dus wilt u een stripboek laten drukken door dé boekenspecialist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.